Programma

Meld je aan!

De hiv-communitydag Share the Power is bedoeld voor mensen die leven met hiv en partners, vrienden, familieleden en andere betrokkenen. Bestel je toegangskaart voor €10 en kies meteen aan welke workshops je wilt meedoen. Hoe eerder je er bij bent, hoe meer keuze in de workshops.

Aanmelden

Gratis professionele kinderopvang

Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is gratis professionele kinderopvang aanwezig. Voor kinderen tot 12 jaar hoef je geen toegangskaart te bestellen. Als je jouw toegangskaart bestelt via www.sharethepower.nl, dan kun je kinderen aanmelden voor de kinderopvang.

Openingsprogramma
10:30 - 12:00

Welkom

De voorzitter van de Hiv Vereniging, Bertus Tempert, en Reina Foppen, medewerker Community netwerk, verwelkomen je. Houd je smartphone bij de hand voor een kleine anonieme peiling.

Medische update: ontwikkelingen in de hiv-behandeling

Hiv-behandelaar Tania Mudrikova (UMC Utrecht) vertelt ons in begrijpelijke taal de belangrijkste ontwikkelingen in de hiv-behandeling.

Onderzoeken naar genezing van hiv

Arts-microbioloog Anne Wensing (UMC Utrecht) vertelt kort over de nieuwste onderzoeken naar genezing van hiv én over het nieuwe samenwerkingsverband om de onderzoeken naar genezing van hiv in Nederland te stimuleren: NL 4 cure.

n=n

Tomas Derckx, communicatiemedewerker van de Hiv Vereniging, gaat met Wilma Brokking, verpleegkundig specialist hiv, in gesprek over n=n (niet meetbaar is niet overdraagbaar) in de praktijk. Ook hier gebruiken we de smartphone weer, nu om kennis te peilen.

Resultaten survey

Najaar 2018 heeft de Hiv Vereniging samen met ViiV Healthcare en Janssen een peiling gehouden onder mensen met hiv: hoe kijken mensen aan tegen het perspectief om te genezen van hiv en wat vindt men van de verschillende aspecten van de hiv-behandeling. De belangrijkste bevindingen worden gepresenteerd.

Gerben Grimmius zingt: Een goed gesprek

Share the Power wordt mogelijk gemaakt door: