Zaterdag 11 mei 2024
10.00 - 18.00 uur

Landgoed de Horst, Driebergen

Aanmelden

Meld je aan!

De hiv-communitydag Share the Power is bedoeld voor mensen met hiv en partners, vrienden, familieleden en andere betrokkenen. Bestel je toegangskaart voor €10,00 en kies meteen aan welke workshops je wilt meedoen. Hoe eerder je er bij bent, hoe meer keuze in de workshops.

Aanmelden

Korting als je weinig te besteden hebt

Als je weinig te besteden hebt, kun je gewoon voor half geld een toegangskaartje bestellen. Je betaalt dan dus maar € 5,00. Geld mag geen belemmering zijn om te komen! Je kunt ook een bijdrage in je reiskosten krijgen. Bel dan even naar Volle Maan 020 524 60 96 (tussen 9.00 - 17.00 uur). Als je liever mailt dan kan dat ook via info@volle-maan.nl.

Extra betalen zodat anderen met korting kunnen meedoen

Als je het kunt missen, dan kun je je solidariteit met anderen omzetten in directe actie door de helft van hun kaartje te betalen. Bij je bestelling kun je aangeven dat je € 5,00 extra wil betalen. Zo maak jij het mogelijk dat iemand die niet veel te besteden heeft, de helft minder betaalt.

Gratis professionele kinderopvang

Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is gratis professionele kinderopvang aanwezig. Voor kinderen tot 12 jaar hoef je geen toegangskaart te bestellen, maar het is wel noodzakelijk dat je je kind aanmeldt voor kinderopvang. Als je jouw toegangskaart bestelt, dan kun je daar ook kinderen aanmelden voor de kinderopvang.

Initiatief en organisatie:

In samenwerking met:

Met dank aan de sponsoren:

© Volle Maan Communicatiebureau 2024