Meld je aan!

De hiv-communitydag Share the Power is bedoeld voor mensen die leven met hiv en partners, vrienden, familieleden en andere betrokkenen. Bestel je toegangskaart voor €10,00 en kies meteen aan welke workshops je wilt meedoen. Hoe eerder je er bij bent, hoe meer keuze in de workshops.

Coronamaatregelen
Bij het organiseren van Share the Power houden we ons aan de coronamaatregelen die gelden op 14 mei 2022. In het algemeen: blijf thuis bij klachten, en we raden aan een zelftest te doen. We gaan ervan uit dat de communitydag door kan gaan. Mocht het zo zijn dat de coronamaatregelen aangescherpt worden, gaan we kijken naar een gepaste oplossing en houden we jullie op de hoogte.

Aanmelden

Korting als je weinig te besteden hebt

Als je weinig te besteden hebt, kun je gewoon voor half geld een toegangskaartje bestellen. Je betaalt dan dus maar € 5,00. Geld mag geen belemmering zijn om te komen! Je kunt ook een bijdrage in je reiskosten krijgen. Bel dan even naar Juliette Kuling van Volle Maan 020 524 60 90. Als je liever mailt dan kan dat ook via juliette@volle-maan.nl.

Extra betalen zodat anderen met korting kunnen meedoen

Als je het kunt missen, dan kun je je solidariteit met anderen omzetten in directe actie door de helft van hun kaartje te betalen. Bij je bestelling kun je aangeven dat je € 5,00 extra wil betalen. Zo maak jij het mogelijk dat iemand die niet veel te besteden heeft, de helft minder betaalt.

Gratis professionele kinderopvang

Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is gratis professionele kinderopvang aanwezig. Voor kinderen tot 12 jaar hoef je geen toegangskaart te bestellen, maar het is wel heel belangrijk dat je je kind aanmeldt voor kinderopvang. Als je jouw toegangskaart bestelt, dan kun je daar ook kinderen aanmelden voor de kinderopvang.

Share the Power wordt mogelijk gemaakt door: